Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2013 og autoriseret af psykolognævnet i 2017. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt deres fagetiske retningslinjer. Jeg er specialiseret i Kognitiv terapi med en 2-årig videreuddannelse fra SAKT (Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi). Kognitiv adfærdsterapi er en veldokumenteret terapiform inden for mange problemstillinger, såsom angst, selvværd, depression mv. Terapien tager udgangspunkt i samtaler som ofte vil indeholde konkrete øvelser og handleplaner

Jeg har arbejdet som psykolog siden jeg blev uddannet. Først i en stor privat psykologpraksis – Kognitivt Psykologcenter i København – hvor jeg både havde grupper, individuelle forløb, undervisning samt kommunale beskæftigelsesrettede forløb. I 2017 startede jeg fuldtid som selvstændig psykolog. Jeg startede også Ung med Overskud i 2017 sammen med en tidligere kollega, som er en indsats særligt rettet mod unge, da vi oplevede at der manglede steder hvor der lige netop var fokus på unge og på de udfordringer og psykologiske problemstillinger de oplever.

I mit privatpraksis møder jeg voksne og unge ned til 13 år. Jeg har solid erfaring med mange problemstillinger bl.a. selvværd, angst, depression, livskriser, stress, præstationsangst, kærlighedsdilemmaer, ensomhed mv. (se mere under behandling).

Jeg skræddersyer altid forløbet så det giver mening for dig, således at du får de bedste forudsætninger for udvikling og forandring.

Ved siden af individuelle forløb og par- og familieforløb i min privatpraksis underviser jeg på bl.a. kognitive psykoterapeutuddannelser og mentoruddannelser samt har supervisionsgrupper.

Udover at være faglig- og metodemæssigt erfaren prioriterer jeg ligeså, at du bliver imødekommet

med varme og omsorg. Jeg vil fokusere på, at du befinder dig i behagelige og trygge rammer hos mig.

Jeg stræber efter at kunne skabe et rum sammen med dig, hvor du kan blive bedre til håndtere dine udfordringer og finde mere mening og glæde i tilværelsen. Enhver kan få brug for at gå til psykolog, og enhver er velkommen hos mig – ingen problemer er for store eller små.

Jeg er passioneret omkring det at hjælpe mennesker til et bedre liv, og synes det er et privilegie at få betroet menneskers inderste og ofte svære tanker – og jeg sørger derfor altid for, at møde dig og dine tanker og følelser med ydmyghed, respekt og forståelse.

Jeg er født i 1985 og bor i Valby med min mand og søn. Min klinik er på Frederiksberg.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du vil høre mere om mig.

Varme hilsner Nina Lyngbak

Billede_nina