Priser

 TidPris
Første individuelle samtale 60 min1150 kr.
Individuel samtale55 min1050 kr.
Individuel samtale 75 min1350 kr.
Individuel samtale med ekstra rabat* 55 min850 kr.
Individuel samtale afregning med forsikring55 min1150 kr.
Online- eller telefonsamtale30 min550 kr.
Online- eller telefonsamtale55 min1050 kr.
Par- eller familiesamtale90 min1600 kr.
Klippekort på 5 individuelle samtaler 55 min4700 kr.

*Tilbud for unge selvbetalende klienter under 25 år. Der er begrænset antal pladser til disse forløb. Kontakt mig for at høre om jeg har ledige pladser.

Undervisning og kurser

Kontakt mig for at aftale pris og indhold.

 

Vilkår

Tilskud

Sygeforsikring Danmark

Jeg er autoriseret psykolog og samarbejder med Sygeforsikring Danmark, så hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark (i gruppe 1, 2 eller 5) får du 200-300 kr i tilskud pr. samtale. Se deres takster her.

Sundhedsforsikring

Flere forsikringsselskaber eller pensionsselskaber dækker helt eller delvist beløb til psykologbehandling. Jeg samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, så undersøg om din egen privatforsikring eller din arbejdsplads er dækket af en sundhedsordning.

Fagforening

Hvis du er medlem af en fagforening, er det også muligt, at du kan få økonomisk støtte til psykologhjælp af dem, hvis det drejer sig om en arbejdsrelateret problemstilling som fx stress. Ring eller skriv til din fagforening og hør, om det er en mulighed.

Lægehenvisning

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og du kan derfor ikke få en henvisning fra din egen læge til at se mig, kun hvis det foregår igennem privattegnede forsikringer.

Betaling og afbud

Der betales efter endt session på mobilepay, bankoverførsel eller kontant. Såfremt det er en forælder eller en anden der betaler for sessionen betales samme dag som samtalen er afholdt.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud betales for sessionen, da jeg desværre ikke kan nå at booke en anden klient ind.

Email: lyngbakpsykolog@gmail.com og Telefon: 42492017

Covid-19

Der vil være sprit til hænderne, og jeg holder afstand til dig og så sørger jeg for, at der vaskes af/sprittes af og luftes ud mellem sessionerne, så lokalerne er klar til, at du møder ind til vores aftale.

Har du symptomer på covid-19 eller lign. eller er blevet testet positiv, så bliver sessionen afholdt online eller telefonisk. Hvis du kan nå at aflyse inden for afbudsreglerne, så kan aftalen flyttes til en anden dag, hvis du foretrækker dette.

Privatlivspolitik

Som autoriseret psykolog er jeg forpligtet til at føre journal. Det vil sige, at jeg skriver korte notater undervejs og efter vores samtaler om dit helbred, indholdet af vore samtaler, dine sociale forhold mv. Jeg skriver det, der er relevant i forhold til din behandling.

Jeg har tavshedspligt og det er kun mig der har adgang til din journal. Jeg kan give relevante oplysninger videre til din læge og andre, men kun hvis du har givet dit specifikke samtykke til det. Det kan fx være ved udarbejdelse af attester til brug for myndigheder, forsikringsselskaber mv. samt kommunikation med andre sundhedspersoner såsom din praktiserende læge eller til afregningsformål..

Din journal bliver opbevaret sikkert i 5 år, hvorefter den bliver tilintetgjort. Du har ret til at få at vide, hvad der står i din journal.

Psykologer er både etisk og juridisk underlagt tavshedspligt.